Team

In een unieke salon werkt het team op top niveau. Ieder van de kappers is geselecteerd op kennis, kunde, ervaring, passie voor het vak en liefde voor de klant. Iedereen heeft jarenlang ergens anders al met succes klanten bediend. En er nu voor gekozen om onder de vlag van Kbal Super Natural gezamenlijk verder te gaan.


Ernesto Cabal
Creative Director / Top hairstylist
Zolang ik me kan herinneren wil ik mensen mooi maken. Uiteindelijk heb ik besloten kapper te worden, maar dan wel een die in haar meer ziet dan alleen maar een noodgedwongen omlijsting van het hoofd. Een goed kapsel onderstreept je persoonlijkheid, maakt je mooier en geeft zelfvertrouwen. Ik vind het heerlijk om me volledig op iemand te concentreren en het beste kapsel voor die persoon, of het nu een man of een vrouw is, te knippen en hem of haar dan ook helemaal gelukkig in de spiegel te zien kijken. Als je bij mij weggaat zie je er geweldig uit, zo voel je je ook en dat is ook wat andere mensen bij je zien.

Ik ben geboren en getogen in Panama City en ben daar ook als kapper begonnen. Er zijn weinig steden in de wereld waar haar belangrijker wordt gevonden dan in deze party stad. Het is ondenkbaar dat je uitgaat en niet eerst naar de kapper bent geweest. En klanten daar zijn niet makkelijk, het zijn tenslotte Latino’s. Maar je leert wel het vak: knippen, stylen, verven en kleuren, glamour kapsels, strakke business kapsels. En tussen klant en kapper ontstaat een relatie. Een klant krijgt alle tijd en aandacht.

Sinds 2000 ben ik werkzaam in Nederland en gedurende enige tijd heb ik freelance gewerkt als kapper. Maar ik wilde meer, ik wil met echt enthousiasme en passie werken met klanten die het belangrijk vinden dat zij alle aandacht krijgen. Dat ze terecht kunnen wanneer zij willen, ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat, zaterdag. En dat ze geholpen worden door hun eigen vaste kapper: Eén kapper, één klant, alle aandacht, altijd. In 2008 heb ik toen mijn eigen salon geopend in de P.C. Hooftstraat: Kbal Super Hairstylist.

Na vijf jaren met steeds meer succes deze salon in de P.C. Hooftstraat te hebben gehad, wilde ik weer verder. En natuurlijk mooier, groter en beter. Ook wilde ik gaan werken binnen een team. Samen sta je nog sterker dan alleen. Met de ondersteuning van verschillende mensen heb ik kunnen realiseren wat ik voor ogen had. In de salon aan de Van Baerlestraat zal ik werken met andere top kappers, ieder voor zich, maar ook als team voor elkaar.

Vanaf het begin in Panama heb ik mij ontwikkeld tot een hairstylist op een hoog niveau. Regelmatig volg ik nog cursussen en trainingen van internationale toppers. Ik heb gewerkt met modellen voor grote internationale shows en modevakbladen en doe dat nog regelmatig. Maar ik heb het meeste plezier met mijn eigen vaste klanten waar ik alle aandacht aan kan geven, keer op keer.