Team

In een unieke salon werkt het team op top niveau. Ieder van de kappers is geselecteerd op kennis, kunde, ervaring, passie voor het vak en liefde voor de klant. Iedereen heeft jarenlang ergens anders al met succes klanten bediend. En er nu voor gekozen om onder de vlag van Kbal Super Natural gezamenlijk verder te gaan.


Ernesto Cabal
Creative Director / Top hairstylist
Zolang ik me kan herinneren wil ik mensen mooi maken. Uiteindelijk heb ik besloten kapper te worden, maar dan wel een die in haar meer ziet dan alleen maar een noodgedwongen omlijsting van het hoofd. Een goed kapsel onderstreept je persoonlijkheid, maakt je mooier en geeft zelfvertrouwen. Ik vind het heerlijk om me volledig op iemand te concentreren en het beste kapsel voor die persoon, of het nu een man of een vrouw is, te knippen en hem of haar dan ook helemaal gelukkig in de spiegel te zien kijken. Als je bij mij weggaat zie je er geweldig uit, zo voel je je ook en dat is ook wat andere mensen bij je zien.

Ik ben geboren en getogen in Panama City en ben daar ook als kapper begonnen. Er zijn weinig steden in de wereld waar haar belangrijker wordt gevonden dan in deze party stad. Het is ondenkbaar dat je uitgaat en niet eerst naar de kapper bent geweest. En klanten daar zijn niet makkelijk, het zijn tenslotte Latino’s. Maar je leert wel het vak: knippen, stylen, verven en kleuren, glamour kapsels, strakke business kapsels. En tussen klant en kapper ontstaat een relatie. Een klant krijgt alle tijd en aandacht.

Sinds 2000 ben ik werkzaam in Nederland en gedurende enige tijd heb ik freelance gewerkt als kapper. Maar ik wilde meer, ik wil met echt enthousiasme en passie werken met klanten die het belangrijk vinden dat zij alle aandacht krijgen. Dat ze terecht kunnen wanneer zij willen, ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat, zaterdag. En dat ze geholpen worden door hun eigen vaste kapper: Eén kapper, één klant, alle aandacht, altijd. In 2008 heb ik toen mijn eigen salon geopend in de P.C. Hooftstraat: Kbal Super Hairstylist.

Na vijf jaren met steeds meer succes deze salon in de P.C. Hooftstraat te hebben gehad, wilde ik weer verder. En natuurlijk mooier, groter en beter. Ook wilde ik gaan werken binnen een team. Samen sta je nog sterker dan alleen. Met de ondersteuning van verschillende mensen heb ik kunnen realiseren wat ik voor ogen had. In de salon aan de Van Baerlestraat zal ik werken met andere top kappers, ieder voor zich, maar ook als team voor elkaar.

Vanaf het begin in Panama heb ik mij ontwikkeld tot een hairstylist op een hoog niveau. Regelmatig volg ik nog cursussen en trainingen van internationale toppers. Ik heb gewerkt met modellen voor grote internationale shows en modevakbladen en doe dat nog regelmatig. Maar ik heb het meeste plezier met mijn eigen vaste klanten waar ik alle aandacht aan kan geven, keer op keer.


Julie
Top hairstylist
Knippen is al meer dan 30 jaar mijn ware liefde.

Ik ben geboren en opgeleid als kapper in Australië, waar ik het hoogste niveau van de kappersakademie heb behaald.

Uitblinkend in kleur en technische kennis heb ik gewerkt als Educator voor top kappersmerken. Daarbij ben ik gezegend om te werken in enkele van de beste salons ter wereld en met een aantal ongelooflijk getalenteerde mensen. Ik heb mijn eigen succesvolle salon gehad, werkte als stylist voor de mode-industrie, catwalk en fotografie, ik heb mijn passie gevolgd en mijn best gedaan iedereen met een glimlach weg te sturen.

Ik heb hard getraind en zal dat altijd blijven doen. Ik geloof in continue verbetering… In alle aspecten van het leven.

Ik heb een ‘Passion for Fashion’ en breng graag de totale look naar mijn klanten, elke keer, ongeacht de gelegenheid.


Maricela
Manicure en Pedicure
Mijn naam is Maricela, ik ben geboren in Bogota de hoofdstad van het mooie land Colombia.
Hier heb ik jarenlang gezocht naar de leukste manier van leven en werken

In 2003 ben ik begonnen aan de studie als manicuriste & pedicuriste op de Academy Mujer Latina in Bogota Colombia. Hier heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd.
Na mijn afstuderen ben ik als zelfstandige te werk gegaan in Colombia hier heb ik het meeste geleerd en mijn passie in het vak gevonden.
Voor latino’s is presentatie zeer belangrijk dus ook de nagels, in deze periode heb ik mij gespecialiseerd in de kunst van het het mooier maken en zowel het verzorgen van de handen en voeten.
Ten slotte verdragen onze voeten dagelijks al het gewicht van het lichaam, en gebruiken wij onze handen voor dagelijkse activiteiten. Dus het is zeer belangrijk om deze goed te verzorgen en daarbij hoort natuurlijk ook een mooie look

Vervolgens heb ik gewerkt in Ecuador & Spanje.
Sinds 2016 ben ik werkzaam als zelfstandige in Amsterdam tot nu toe de leukste stad waar ik ooit heb gewerkt en gewoond.

Ik beoefen dit beroep nu al 15 jaar en ieder jaar krijg ik er meer plezier in.
Vanwege mijn streven naar perfectie werk ik altijd tot de uiterste details.

Vanaf heden ben ik beschikbaar in de salon Kbal super natural.
Hier sta ik voor u klaar om uw handen & voeten een frisse start te geven.